Grip op stress en burn-out

  • Heb je het gevoel dat er veel meer uit het leven te halen valt, maar weet je niet hoe je dat moet doen?
  • Loop je vast en ontbreekt het je aan antwoorden op zowel grote als kleine levensvragen?
  • Wat wordt de volgende stap in jouw loopbaan of carrière?
  • Wil je meer bereiken, maar tegelijkertijd gelukkig zijn in wat je doet en, niet te vergeten, genoeg verdienen?
  • Wil je een leuke partner, vader of moeder, werknemer, vriend of vriendin zijn, maar ontbreekt het aan energie en tijd?

Zullen we een bakkie, doen?

laten we eens samen kijken wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn. Waarschijnlijk heb je het al veel te lang alleen willen doen.

Coach voor vrouwen

Vrouwen zijn, veel meer dan mannen, geneigd om zichzelf volledig weg te cijferen voor een hoger doel. Ze willen iedereen tevreden houden en vinden dat ze alle ballen zonder klagen hoog moeten houden. Dit resulteert vaak in klachten als gespannenheid, oververmoeidheid en in het ergste geval een burn-out. Ik kan je als vrouwencoach helpen om jouw leven weer onder controle te krijgen en de juiste keuzes te maken voor jouw gezondheid en geluk. We hebben het dan zowel over jouw mentale als fysieke gezondheid, want stress heeft zijn uitwerking op beide aspecten. Als vrouwencoach focus ik me op de oorzaak van jouw klachten, want alleen als je deze elimineert kom je in balans en staat niets jouw geluk nog in de weg.

Neem contact op


Een vrouwencoach voor meer grip op jouw toekomst

Heb je soms het gevoel dat het leven aan je voorbij glipt? Je bent zeker niet de enige. Veel vrouwen worstelen enorm met de gejaagdheid van het leven, en zoeken naar manieren om tot rust te komen. Als vrouwencoach help ik je contact te leggen met jouw gevoel, waardoor het makkelijker wordt om de juiste keuzes te maken. Keuzes met betrekking tot jouw werk, relaties, vrije tijd, kortom: Keuzes voor nu en voor de toekomst. Als je mij als vrouwencoach inschakelt, betekent dit dat je niet door wilt gaan zoals je dat nu doet. Er moeten dus dingen veranderen, maar waar begin je? Hoe pak je dat aan? Als coach help ik jouw keuzes te maken op basis van jouw gevoel, waardoor je vanzelf gelukkiger wordt en meer rust ervaart. Je leert jezelf op die manier (opnieuw) kennen, en krijgt daardoor meer controle over alle aspecten in jouw leven.


Neem contact op


Neem de leiding over jouw leven

Een belangrijk aspect aan mijn werk als coach in Oosterhout en Breda is jouw het leiderschap over jouw leven weer teruggeven. Persoonlijk leiderschap is heel belangrijk, en heeft niets te maken met leiding geven op jouw werk. Het gaat over de verantwoordelijkheid nemen over jouw geluk, en dus over jouw eigen keuzes. Het is daarbij belangrijk om los te laten wat andere mensen daarvan vinden, het draait immers niet om hen. Het draait om jou en om de dingen die je kunt doen om gelukkig te worden en in balans te komen. Als vrouwencoach help ik je daarbij. Ik werk praktisch, zeer oplossingsgericht en ben altijd eerlijk. Zo boek je het snelst resultaat en heb je binnen no-time de controle over jouw leven weer terug.

Neem contact op


Vrouwencoach

Focus op persoonlijke groei

Mijn coaching is erop gericht je te helpen groeien op persoonlijk vlak. Ik doe dit door kritische vragen te stellen en zeer oplossingsgericht te denken. Wat ik van je verwacht is dat je de meningen van anderen loslaat en helemaal voor jezelf gaat denken. Ik word niet voor niets vaak ingehuurd als vrouwencoach, want vooral voor vrouwen blijkt dat laatste lastig. Het zijn soms ware ‘ people pleasers’ en ze willen het liefst de hele wereld tevreden houden en gelukkig maken. Daarbij vergeten ze helaas om aan zichzelf te denken, wat vaak resulteert in psychische, en soms zelfs in lichamelijke klachten. Als je op zoek bent naar een ervaren coach aan om deze klachten te overstijgen dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Neem contact op

Hits: 233