Vrouwencoach

Over mijn specialisatie als vrouwencoach

Vrouwen zijn, veel meer dan mannen, geneigd om zichzelf volledig weg te cijferen voor een hoger doel. Ze willen iedereen tevreden houden en vinden dat ze alle ballen zonder klagen hoog moeten houden. Dit resulteert vaak in klachten als gespannenheid, oververmoeidheid en in het ergste geval een burn-out. Ik kan je dan als vrouwencoach helpen om jouw leven weer onder controle te krijgen en de juiste keuzes te maken voor uw gezondheid. We hebben het dan zowel over jouw mentale als jouw fysieke gezondheid, want stress heeft zijn uitwerking op beide aspecten. Als vrouwencoach focus ik me op de oorzaak van jouw klachten, want alleen als je deze elimineert kom je in balans en staat niets uw geluk nog in de weg.

Een vrouwencoach voor meer grip op jouw toekomst

Heb je soms het gevoel dat het leven aan je voorbij glipt? U bent zeker niet de enige. Veel vrouwen worstelen enorm met de gejaagdheid van het leven, en zoeken naar manieren om tot rust te komen. Als vrouwencoach help ik je contact te leggen met jouw gevoel, waardoor het makkelijker wordt om de juiste keuzes te maken. Keuzes met betrekking tot werk, relaties, vrije tijd, kortom: Keuzes voor nu en voor de toekomst. Als je mij als vrouwencoach inschakelt, betekent dit dat je niet door wilt gaan zoals je dat nu doet. Er moeten dus dingen veranderen, maar waar begin je? Hoe pakt je dat aan? Als coach in Breda en Oosterhout help ik je keuzes te maken op basis van jouw gevoel, waardoor je vanzelf gelukkiger wordt en meer rust ervaart. Je leert jezelf op die manier (opnieuw) kennen, en krijgt daardoor meer controle over alle aspecten in jouw leven.

Neem de leiding over jouw leven

Een belangrijk aspect aan mijn werk als coach in Oosterhout en Breda is u het leiderschap over jouw leven weer teruggeven. Persoonlijk leiderschap is heel belangrijk, en heeft niets te maken met leiding geven op jouw werk. Het gaat over de verantwoordelijkheid nemen over jouw geluk, en dus over jouw eigen keuzes. Het is daarbij belangrijk om los te laten wat andere mensen daarvan vinden, het draait immers niet om hen. Het draait om jou en om de dingen die je kunt doen om gelukkig te worden en in balans te komen. Als vrouwencoach help ik je daarbij. Ik werk praktisch, zeer oplossingsgericht en ben altijd eerlijk. Zo boek je het snelst resultaat en heeft u binnen no-time de controle over jouw leven weer terug.

Vrouwencoach

Hits: 35