Coach Breda

Hoe kan ik je als coach in Breda helpen?

Heb je het gevoel dat er veel meer uit het leven te halen valt, maar weet je niet hoe je dat moet doen? Loop je vast en ontbreekt het je aan antwoorden op zowel grote als kleine levensvragen? Dan kan ik jou als coach in Breda en Oosterhout ondersteuning bieden. Het is mijn werk om mensen helderheid te bieden en te helpen hun leven opnieuw in te richten op een manier die bij ze past. Mijn doel als coach in Breda en Oosterhout is je op persoonlijk vlak te helpen groeien, wat een nieuw gevoel van vrijheid, zelfvertrouwen en energie geeft. Als gevolg daarvan zie ik mensen vaak snel opbloeien en hun keuzes meer baseren op hun gevoel, en dat is ontzettend mooi om te zien. Je kunt mij als coach in Breda en Oosterhout inschakelen, en als je in Oosterhout woont dan werk ik ook als coach in Oosterhout. Neem contact met mij op.


Neem contact op

Coach in Breda voor meer grip op uw carrière

Veel mensen worstelen enorm in hun loopbaan of carrière. Ze willen graag meer bereiken, maar tegelijkertijd gelukkig worden van wat ze doen en, niet te vergeten, genoeg verdienen. Of je succesvol en gelukkig bent op jouw werk is grotendeels afhankelijk van hoe je in jouw vel zit. Zit je niet goed in jouw vel, dan kan ik je daar als coach in Breda en Oosterhout bij helpen. Wat de reden ook is dat je vastloopt in jouw baan, de oplossing is vaak eenvoudiger dan je denkt. Aan de hand van mijn coaching krijg je meer grip op jouw carrière, en tegelijkertijd meer plezier in jouw werk. Je durft namelijk stappen te zetten en dingen te ondernemen die eerst onmogelijk leken, terwijl ze je nu als vanzelf afgaan.


Neem contact op

Mijn specialisatie als vrouwencoach

Ik werk als coach in Breda en omstreken met zowel mannen als vrouwen, maar merk wel dat het vaker vrouwen zijn die vastlopen. Op de een of andere manier voelen vrouwen zich gedwongen alle ballen hoog te houden en stellen ze ontzettend hoge eisen aan zichzelf. Zo rennen ze vaak aan zichzelf voorbij. Dit resulteert nogal eens in een burn-out of algeheel gevoel van ontevredenheid. Maar zo hoeft het niet te gaan. Ik specialiseer me als vrouwencoach in deze problematiek en kan je helpen om de zaken weer helder te krijgen en andere prioriteiten te gaan stellen. Zo krijg je weer grip op jouw leven, en meer plezier in alles wat je doet. Ik werk zeer oplossingsgericht, praktisch en concreet, en ben bovendien altijd eerlijk. Je hebt aan mij een toegewijde coach die enkel het allerbeste in je naar boven wil halen.

Coach Breda

Neem contact op

Hits: 13