Coach Oosterhout

Mijn werk als coach in Oosterhout

Als coach in Oosterhout kan ik je helpen meer grip te krijgen op jouw leven en alle aspecten die voor je belangrijk zijn. Veel mensen lopen tegenwoordig vast doordat ze het gevoel hebben dat ze heel veel ‘moeten’. Ontzettend zonde, want er is helemaal niks mis met het volgen van jouw eigen pad. Als coach in Oosterhout help ik je jouw leven opnieuw vorm te geven aan de hand van hetgeen je gelukkig maakt. We gaan samen aan de slag met diverse thema’s in jouw leven, zoals werk, familie, hobby’s en alle keuzes die je daarin maakt. We analyseren waar deze keuzes vandaan komen en bovendien of ze het gewenste effect hebben. Vaak komen mensen dan tot het inzicht dat ze eigenlijk leven hoe ze ‘denken dat het hoort’, in plaats van op basis van hun eigen verlangens en dromen. Mijn werk als coach in Oosterhout en Breda is ervoor te zorgen dat je helder krijgt wat voor je belangrijk is en hoe je zelf wilt dat jouw leven er uitziet. Of het nu om uw baan gaat, de relaties met  naasten of over hoe je jouw vrije tijd besteedt. Al deze aspecten zijn namelijk even belangrijk voor een rijk en gelukkig leven.


Neem contact op

Burn-out coach in Oosterhout

Eén van de redenen dat mensen mij als coach in Oosterhout of Breda inschakelen is dat ze herstellende zijn nadat ze een burn-out hebben gehad. Dit kan als gevolg van hun baan zijn, maar ook simpelweg doordat hun hele leven een aaneenschakeling is van stressvolle momenten. Over het algemeen is de baan echter de druppel die de emmer doet overlopen, zeker als je geen plezier (meer) hebt in het werk. Het is dus zaak dat je met een kritisch oog durft te kijken naar het werk wat je doet, en of dit nog wel bij je past. Vaak zijn enkele kleine aanpassingen voldoende, maar soms is een verandering van baan noodzakelijk. Ik kan je als coach in Breda of Oosterhout begeleiden in dit proces.


Neem contact op

Focus op persoonlijke groei

Mijn coaching is erop gericht je te helpen groeien op persoonlijk vlak. Ik doe dit door kritische vragen te stellen en zeer oplossingsgericht te denken. Wat ik van je verwacht is dat je de meningen van anderen loslaat en helemaal voor jezelf gaat denken. Ik word niet voor niets vaak ingehuurd als vrouwencoach, want vooral voor vrouwen blijkt dat laatste lastig. Het zijn soms ware ‘ people pleasers’ en ze willen het liefst de hele wereld tevreden houden en gelukkig maken. Daarbij vergeten ze helaas om aan zichzelf te denken, wat vaak resulteert in psychische, en soms zelfs in lichamelijke klachten. Als je op zoek bent naar een ervaren coach in Oosterhout of Breda om deze klachten te overstijgen dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Coach Oosterhout

Neem contact op

Hits: 22